Elisa: Digitalisaatio300

Informações:

Sinopsis

Elisan Digitalisaatio300 -podcast-sarjassa käsitellään digitalisaation eri ilmentymiä kyberturvasta älykkääseen verkkoon. Jokaisessa jaksossa vieraana on kuhunkin aiheeseen erikoistunut, sertifioitu asiantuntija. Aikaa aiheen käsittelyyn on 300 sekuntia, joten jaksot sopivat hyvin kuunneltaviksi vaikka lyhyen odottelun lomaan. Ota kuunteluun!

Episodios

 • SD-WANilla optimoitu yhteys

  16/12/2020 Duración: 06min

  Kiinnostaako yritystäsi yhteydet, jotka ovat aina optimoidut parhaalla mahdollisella tavalla? SD-WAN-teknologia mahdollistaa yhteyksien optimoinnin ja tietoturvan integroinnin. Kimmo Pentikäisen kanssa SD-WANin maailmasta on keskustelemassa Timo Lohenoja Fortinetilta.

 • 5G osaksi yrityksen arkea

  14/12/2020 Duración: 05min

  Onko yrityksessäsi jo testattu, mitä hyötyä 5G tuo yhdistettynä muihin teknologioihin? Ja miten 5G:tä on hyödynnetty koronan hoidossa? 5G:n tämän päivän hyödyistä on Kimmo Pentikäisen kanssa juttelemassa Elisalta Petteri Svensson.

 • Etätyö 5G:n siivittämänä

  04/12/2020 Duración: 06min

  Miten 5G edistää etätyöskentelyä? Kiinnostaako sinua kotitoimisto, jossa yhteydet pelaavat yhtä sulavasti kuin toimistollakin? Kimmo Pentikäisen kanssa 5G hyödyistä etätyöhön ovat keskustelemassa Elisalta Antti Rajala, Jonna Tyynelä sekä Santeri Kotajärvi.

 • Kyberriskien havainnointi ja reagointi ajan tasalle

  03/12/2020 Duración: 05min

  Onko yrityksessäsi varauduttu kyberriskeihin riittävällä tasolla? Mitä tehdä, jos tietomurto kuitenkin havaitaan? Kimmo Pentikäisen kanssa kyberturvasta ovat keskustelemassa Elisan Ilari Karinen sekä Palo Alto Networksin Tommi Kallberg.

 • 5G: Mitä nopeus mahdollistaa?

  08/06/2020 Duración: 05min

  Aikaisemmista podcasteistamme tuttu Kimmo Pentikäinen sukeltaa yhdessä Elisan Minna Vatilon kanssa 5G:n maailmaan. Mitä kaikkea tämä 4G:n seuraaja oikein mahdollistaa ja minkälainen on uusi Elisa 5G Showroom? Ota jakso kuunteluun!

 • Kun kaikki pelaa yhteen: 5G viitoittamassa tulevaisuutta

  03/12/2019 Duración: 05min

  Miten 5G mullistaa nykypäivää sekä tulevaisuutta? Mitä uutta puhelinmarkkinoilla on tapahtumassa? Tässä Kun kaikki pelaa yhteen -jaksossa Kimmo Pentikäinen saa vieraakseen Samsungin tuotekouluttaja Antti Tuuralan. Ota jakso kuunteluun!

 • Kun kaikki pelaa yhteen: Miten sähköiset tulipalot sammutetaan?

  01/11/2019 Duración: 06min

  Oletko miettinyt, miten tietoturvapoikkeamaan varaudutaan ja kuinka mahdollisen hyökkäyksen kohdalla toimitaan yhteen? Tässä jaksossa Kimmo Pentikäisen vieraaksi saapuu Elisan kyberpalveluiden johtaja Ilari Karinen. Millaisia muita ohjeita Ilari antaa kyberhyökkäysten varalle? Kuuntele jakso!

 • Kun kaikki pelaa yhteen: Kuinka kybervarkaat pysäytetään?

  03/10/2019 Duración: 06min

  Tässä jaksossa juontajamme Kimmo Pentikäisen juttuseuraksi saapuu Tuomas Miettinen F-Securelta. Miten pysäyttää tietomurto mahdollisimman nopeasti ja millaisia motiiveja hyökkääjillä on tietomurtojen taustalla? Kuuntele jakso!

 • Kun kaikki pelaa yhteen: IT-infrastruktuuri tulevaisuuden edellytyksenä

  17/09/2019 Duración: 05min

  Miksi IT-infrastruktuurin päivitys nykypäivään on ehdotonta? Mitkä kolme tärkeää kysymystä tulee huomioida IT-infrastruktuuriin liittyen? Jaksossa juontajamme Kimmo Pentikäisen seuraksi aihetta pohtimaan saapuu Janne Tägtström Ciscolta. Kuuntele jakso!

 • Kun kaikki pelaa yhteen: Miksi palomuuri ei enää riitä?

  30/08/2019 Duración: 05min

  Podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa sukellamme kyberturvallisuuden maailmaan. Juontajamme Kimmo Pentikäisen vieraaksi studiolle saapuu Harri Ruuttila Palo Alto Networksilta. Miten kyberturvallisuus tulisi ottaa nykypäivänä huomioon? Millaisia voittavia ratkaisuja syntyy, kun asiantuntija, kumppani ja asiakas pelaavat yhteen? Kuuntele jakso!

 • Nykyaikainen CIO on liiketoiminnan kumppani.

  17/06/2019 Duración: 05min

  Digitalisaation myötä tietohallintojohtajan rooli yrityksissä on muuttunut. Mitä ominaisuuksia tarvitsee nykypäivän CIO? Mikä merkitys saumattomalla yhteistyöllä on asiakasarvon näkökulmasta? Aiheesta keskustelemassa juontajamme Kimmo Pentikäinen ja Elisan yritysasiakasliiketoimintajohtaja Anna-Mari Ylihurula. Kuuntele Elisan podcast!

 • Digitalisaatio300: Miten analytiikkaa hyödynnetään jääkiekkomaajoukkueen pelaajavalinnoissa?

  07/05/2019 Duración: 05min

  Digitalisaatio hyödyttää myös jääkiekkomaajoukkueen pelaajavalintaprosessia. Millainen rooli digitaalisilla työkaluilla on pelaajatarkkailussa? Tässä jaksossa keskustelemme digitalisaation vaikutuksesta pelaajavalintoihin, kun juontajamme Kimmon Pentikäisen vieraaksi saapuu Suomen jääkiekkomaajoukkueen General Manager Jere Lehtinen. Kuuntele Digitalisaatio300!

 • Digitalisaatio300: Millaisia hyötyjä älykkäällä verkolla saavutetaan?

  23/04/2019 Duración: 06min

  Tässä jaksossa aiheena on älykäs verkko, kun juontajamme Kimmo Pentikäisen vieraaksi saapuu infrastruktuurievankelista Aki Anttila. Mitä ohjelmisto-ohjatut verkot käytännössä tarkoittavat? Mitä hyötyä ohjelmisto-ohjauksesta on yrityksille ja julkishallinnolle? Kuuntele Digitalisaatio300!

 • Digitalisaatio300: Mitä mahdollisuuksia 5G tarjoaa?

  08/04/2019 Duración: 05min

  5G-teknologian kehityksessä Suomi on yksi edelläkävijöistä. Millaisia mahdollisuuksia 5G yrityksille tarjoaa? Miten 5G tulee muuttamaan palveluiden käyttöä? Juontajamme Kimmo Pentikäisen kanssa tulevaisuuden mahdollisuuksia ja uusia ratkaisuja avaamassa on Petteri Svensson. Kuuntele Digitalisaatio300!

 • Digitalisaatio300: Miksi siirtyä julkipilveen?

  25/03/2019 Duración: 06min

  Yrityksillä on usein tarve tuoda ketterästi uusia sovelluksia ja palveluita asiakkailleen, mikä ei perinteisellä IT-infrastruktuurilla onnistu. Onneksi julkipilviteknologia auttaa! Mitä muuta hyötyä julkipilvestä on? Kun päätös julkipilveen siirtymisestä on tehty, mitä asioita tulee huomioida? Näihin kysymyksiin vastaamme julkipilven huippuasiantuntijan Jaakko Kontiaisen kanssa. Kuuntele Digitalisaatio300!

 • Digitalisaatio300: Mitä onnistunut palvelumuotoilu edellyttää?

  12/03/2019 Duración: 06min

  Palvelumuotoilulla on keskeinen merkitys liiketoiminnalle. Mitä askelia onnistuneeseen palvelumuotoiluprosessiin kuuluu? Mitkä ovat yleisimmät kompastuskivet? Tässä jaksossa keskustelemme palvelumuotoilun onnistuneesta toteuttamisesta, kun vieraaksi saapuu Elisan asiantuntija Katja Bäckström. Kuuntele Digitalisaatio300!

 • Digitalisaatio300: Miksi mobiilitransformaatio on pinnalla juuri nyt?

  25/02/2019 Duración: 05min

  Elisan Digitalisaatio300 -podcast-sarjassa käsitellään digitalisaation eri ilmentymiä kyberturvasta älykkääseen verkkoon. Jokaisessa jaksossa vieraana on kuhunkin aiheeseen erikoistunut, sertifioitu asiantuntija. Aikaa aiheen käsittelyyn on 300 sekuntia! Ensimmäisenä vieraaksi saapuu Hilla Pyykkönen, jonka kanssa paneudumme mobiilitransformaatioon. Miksi mobiilitransformaatio on pinnalla juuri nyt? Mitä hyötyä yritys voi transformaation avulla saavuttaa? Mistä transformaation toteuttaminen kannattaa aloittaa? Kuuntele jakso!